RFIDbaltic

Meist

TULE - DIGITALISEERIME SINU TEGEVUSED PAREMAKS

Olete mõelnud oma tööd automatiseerida ja RFID abil probleeme lahendada?

Teadlikud ettevõtted tegelevad pidevalt protsesside parendamisega. Paljud murravad pead, kuidas muuta protsess kiiremaks ja lihtsamaks.Ilmselgelt olete märgatud, et ka Teie ettevõttes raisatakse liiga palju aega rutiinsetele toimingutele ja tegevustele.

Kas seisate silmitsi väljakutsega, midagi muuta selles osas?

Näiteks:

Kuidas võtta kasutusele ainulaadne tööriistade, materjalide ja vara märgistamise süsteem, et Teie töötajate elu muutuks lihtsamaks?

Kiirendada oma vara haldamist, tootmisvoogude registreerimist ja toodetud kaupade loendamist?Jälgida laovarude liikumist tõrgeteta?Suurendada turvalisust parema juurdepääsu kontrollimise või parkimissüsteemide abil?

Usume, et RFID Baltic võiks olla abiks, mis puudutab RFID tehnoloogia kasutamist protsesside automatiseerimisel ja tarneahela nähtavuse tõstmisel.

RFID Baltic koos RFID Europe meeskonnaga toovad Teieni lahendused, mis tänaseks on olnud abiks 2500 ettevõttele Euroopas.RFID Europe on tegelenud 17 aastat RFID tehnoloogiaga, mille käigus loodud lahendused ja teadmised on töös testitud, ning valik lahendusi ka kohe saadaval valmis kujul.

Ettevõtte protsesse lihtsustavaid lahendusi RFID abil on palju erinevaid alustades rasketööstusest, tootmisest, tööriistadest, laost, kuni põhivara arvestuse ja parkimissüsteemideni välja.

See veebileht kasutab küpsiseid ja küsib teie sirvimiskogemuse täiustamiseks teie isikuandmeid.