RFIDbaltic

Privaatsuspoliitika

Milliseid isikuandmeid me töötleme?

Kui pöördute rfidbaltic.ee (RFID Baltic OÜ) poole teenuse saamiseks või kauba ostmiseks, peame töötlema Teie kohta andmeid, mis sisaldavad ka isikuandmeid. Isikuandmed, mida me Teie kohta töötleme, sõltuvad konkreetsest lepingulisest või lepingueelsest suhtest Teie ja rfidbaltic.ee vahel. Isikuandmed, mida me Teie kohta töötleme, võivad sisaldada järgmisi andmeid:

ees- ja perekonnanimi;

isikukood või sünniaeg;

isikut tõendava dokumendi andmed;

kontaktandmed (aadress, e-post, telefoninumber);

muu lepinguga seotud info (lepingu sõlmimise aeg, hind, makseinfo või muu lepingus toodud info);

rfidbaltic.ee on õigus kontrollida Teie poolt avaldatud isikuandmete õigsust ning koguda Teie kohta täiendavaid andmeid avalikest allikatest, näiteks kontrollida volituse olemasolu ja kehtivust. rfidbaltic.ee ei kogu ühelgi juhul Teie kohta andmeid mitteavalikest allikatest.

rfidbaltic.ee     veebilehed ja E-teenused

rfidbaltic.ee võimaldab oma klientidele veebilehe kaudu huvipakkuvat sisu ja e-teenuste kasutamist. rfidbaltic.ee veebilehe kaudu saate tellida personaalseid teenuseid ja nõustamisi. Saate   broneerida aegasid rfidbaltic.ee teenuste kasutamiseks, näiteks jalutuskäik laos, auditeerimise  esimene kohtumine, laoplaneeringute arutelu jne. teenuse aega, mille broneerimist me veebilehe kaudu võimaldame.

rfidbaltic.ee veebilehe kaudu päringu esitamisel töötleme üksnes neid andmeid, mida olete meile päringu esitamisel edastanud. Kui esitate meile päringu või broneerite veebilehe kaudu aja teenuse saamiseks, töötleme Teie isikuandmeid ainult Teie päringule vastamise eesmärgil või Teile teenuse broneerimiseks. E-teenuste kasutamisel töödeldavad andmed võivad hõlmata järgmisi isikuandmeid:

  • ees- ja perekonnanimi;
  • postiaadress ja sihtnumber;
  • kontaktandmed (nt e-posti aadress ja/või telefoninumber);
  • andmed Teie ettevõtte kohta (registreerimisnumber või muu info mida broneerimisel edastate.

rfidbaltic.ee  veebilehed kasutavad küpsiseid. Küpsised on väikesed tekstifailid, mille veebiserver saadab kasutaja veebilehitsejale ja mis salvestatakse kasutaja arvuti kõvakettale. Meie veebilehed kasutavad küpsiseid identifitseerimise, analüüsimise ja reklaamimise eesmärgil. rfidbaltic.ee teenuste küpsised salvestavad Teie kohta järgmiseid andmeid:  

  • andmed Teie riist- ja tarkvara kohta (Teie veebilehitseja liik, operatsioonisüsteem);
  • IP-aadress;
  • rfidbaltic.ee veebilehe külastamise ajad;
  • rfidbaltic.ee veebilehele suunava veebilehe aadress.

Veebilehe kasutamisega annate oma nõusoleku küpsiste talletamiseks Teie seadmesse ja neile juurde pääsemiseks. Teil on õigus igal ajal küpsiste kasutamine keelata, kuid kui otsustate küpsiste kasutamise keelata, võib juhtuda, et kõik veebilehe osad ei toimi korralikult. Lisateavet küpsiste kasutamise ja eelistuste seadistamise kohta leiate meie küpsiste kasutamise poliitikast vt. allpool.

rfidbaltic.ee veebilehed võivad sisaldada ka linke kolmandate osapoolte veebilehtedele. rfidbaltic.ee ei vastuta kolmandate osapoolte veebilehtede sisu ja turvalisuse eest, ning kolmandate osapoolte veebilehtede kasutamine toimub kliendi enda vastutusel.

Teabevahetus sotsiaalmeedia võrgustikega ning klienditeenindus sotsiaalmeedia kaudu

Te võite rfidbaltic.ee-ga ühendust võtta ka meie sotsiaalmeedia kanalite kaudu. Näiteks võite saata rfidbaltic.ee-le sõnumi või postitada rfidbaltic.ee-le teate meie sotsiaalmeedia kanalite kaudu. Sellisel juhul võime Teie sõnumi või postituse teavet kasutada selleks, et Teie päringule või küsimusele vastata. Selleks, et vastata Teie päringule, võime küsida Teilt otse- või privaatsõnumi kaudu täiendavat vajalikku teavet, näiteks Teie nime, e-postiaadressi, või muud infot. Teie poolt sotsiaalmeedia kaudu saadetud teavet ei kasutada muul eesmärgil kui Teie päringule vastamiseks, kuid võime anonüümseks muudetud andmeid kasutada oma teenuste või toodete parandamiseks või muudel turunduslikel eesmärkidel.

Kui postitate teate rfidbaltic.ee avalikule sotsiaalmeediakanali lehele, palume arvestada, et kunagi ei tohiks oma postitusse või sõnumisse lisada tundlikke andmed, mille jagamist Te ei soovi. Palun  arvestage, et avalikule sotsiaalmeedia kanali lehele postitatud teavet saavad lugeda kõik selle sotsiaalmeedia kanali kasutajad.

Fotod ja salvestised üritustel

rfidbaltic.ee korraldab üritusi ning osaleb üritustel, kus rfidbaltic.ee tellimusel tehakse fotosid või jäädvustatakse üritust muud moodi, näiteks filmimisega.

Sellistel üritustel rfidbaltic.ee poolt tehtud fotod või muud salvestised on rfidbaltic.ee omand ja rfidbaltic.ee võib neid töödelda (näiteks avaldada) vastavalt oma äranägemisele ettevõtte siseveebis, kodulehel, sotsiaalmeedia kanalites või avalikus meedias.

rfidbaltic.ee poolt korraldatavatel üritusel osaledes tuleb arvestama, et teie isikuandmed (näiteks: kujutis, hääl) võivad jääda eelpool kirjeldatud salvestistele. Kui üritusel osaleja ei soovi siiski salvestisele jääda, siis tuleb sellest eelnevalt teavitada salvestiste tegijaid.

Isikuandmete edastamine

rfidbaltic.ee võib teatud juhtudel edastada Teie isikuandmeid kolmandatele isikutele Euroopa Majanduspiirkonnas. rfidbaltic.ee võib edastada Teie isikuandmeid:

  • rfidbaltic.ee-ga samasse kontserni kuuluvatele juriidilistele isikutele eesmärgiga hallata efektiivsemalt kliendi ja rfidbaltic.ee vahelisi suhteid;
  • rfidbaltic.ee koostööpartneritele, kellele andmete edastamine on vajalik kliendiga sõlmitud lepingu täitmiseks või tagamiseks, näiteks partneritele, kellele tuleb edastada andmeid tellimuse täitmiseks;
  • rfidbaltic.ee koostööpartnerid, kellele andmete edastamine on vajalik parima teenuse osutamiseks, näiteks IT-tugiteenuste osutajad, turunduspartnerid jne;
  • muudele rfidbaltic.ee volitatud töötlejatele.

Volitatud töötlejate kasutamisel, kasutab rfidbaltic.ee ainult selliseid volitatud töötlejaid, kes tagavad piisava andmekaitse taseme Euroopa Liidus kehtivate õigusaktide kohaselt. Kui Teil on täpsemaid küsimusi rfidbaltic.ee volitatud töötlejate kohta, võtke palun meiega ühendust allpool peatükis „Kontakt“ toodud kontaktandmetel.

Isikuandmete säilitamine

rfidbaltic.ee säilitab Teie isikuandmeid kujul, mis võimaldab Teid tuvastada, ainult nii kaua, kui see on põhjendatult vajalik isikuandmete kogumise eesmärgist lähtuvalt või põhjendatud tulenevalt rfidbaltic.ee-l õigustatud huvist tingimusel, et rfidbaltic.ee-l õigustatud huvi ja riive andmesubjekti õigustele ja vabadustele on tasakaalus.

Isikuandmete säilitamisel järgime järgmisi säilitamistähtaegasid:

  • Lepingu sõlmimiseks kogutud andmeid säilitame seni, kuni neid on vaja lepingu täitmisega seoses lepingu kehtivuse jooksul või kuni 3 aasta jooksul pärast lepingu lõppemist;
  • Raamatupidamise algdokumente säilitame 7 aastat;
  • Veebilehtede kaudu tehtud päringute kaudu kogutud andmeid säilitame 1 aasta;
  • Veebilehtede küpsiste kaudu saadud info säilitatakse 540 päeva.

Pärast säilitamistähtaja saabumist paberkandjal säilitatud isikuandmed hävitatakse ning elektroonilised isikuandmed kustutatakse. Kui soovite saada täpsemat infot selle kohta, milliseid säilitamistähtaegasid rakendatakse Teie kohta salvestatud isikuandmetele, palun võtke meiega ühendust peatükis „Kontakt“ toodud kontaktandmetel.

Teie õigused seoses oma isikuandmetega

rfidbaltic.ee tagab andmesubjektidele kõik kehtivatest õigusaktidest tulenevad õigused. Teie isikuandmete töötlemisel, on teil järgmised õigused:

  • Juurdepääsuõigus andmetele, mis tähendab, et Teil on õigus igal ajal küsida, kas rfidbaltic.ee-l on Teie kohta isikuandmeid ja õigus saada teavet selle kohta, milliseid isikuandmeid rfidbaltic.ee Teie kohta töötleb;
  • õigus Isikuandmete parandamisele, mis tähendab, et Teil on õigus taotleda rfidbaltic.ee-lt oma isikuandmete täpsustamist või parandamist, kui need on ebapiisavad, puudulikud või valed;
  • õigus vastuväidete esitamisele, mis tähendab, et Teil on õigus esitada rfidbaltic.ee-le vastuväiteid oma isikuandmete töötlemise suhtes;
  • õigus nõuda isikuandmete kustutamist, mis tähendab, et Teil on õigus taotleda, et rfidbaltic.ee kustutaks Teie isikuandmed, näiteks siis, kui isikuandmeid töödeldakse Teie nõusolekul ja olete nõusoleku tagasi võtnud;
  • õigus piirata töötlemist, mis tähendab, et Teil on õigus nõuda, et rfidbaltic.ee piiraks Teie isikuandmete töötlemist, näiteks kui rfidbaltic.ee ei vaja Teie isikuandmeid enam töötlemise eesmärkidel või kui olete esitanud töötlemise suhtes vastuväite;
  • õigus võtta isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek tagasi, kui isikuandmete töötlemine põhineb Teie antud nõusolekul;
  • õigus andmete ülekantavusele, mis tähendab, et Teil on õigus saada ise andmeid, mida olete rfidbaltic.ee-le elektrooniliselt esitanud kirjalikult või üldkasutavas elektroonilises vormingus, ning, kui see on tehniliselt võimalik, nõuda, et rfidbaltic.ee edastaks need andmed kolmandale teenusepakkujale;
  • õigus esitada kaebus järelevalveasutusele, mis tähendab, et kui leiate, et Teie õigusi seoses Teie isikuandmete töötlemisega on rikutud võite pöörduda kaebusega Andmekaitse Inspektsiooni poole info@aki.ee.

Palun pidage meeles, et käesolevas peatükis loetletud õigused ei ole piiramatud õigused. Teatud juhtudel võivad teiste andmesubjektide õigused, rfidbaltic.ee õigustatud huvid või rfidbaltic.ee juriidilised kohustused piirata Teie õigusi.

Isikuandmete töötlemisega seotud õiguste teostamiseks või isikuandmete töötlemisega seotud taotluste esitamiseks, palun võtke meiega ühendust alltoodud jaotises „Kontakt“ toodud kontaktandmetel. Püüame alati vastata teie taotlustele ja küsimustele nii kiiresti kui võimalik.

Muud sätted

Privaatsustingimustele kohaldatakse Eesti Vabariigis kehtivat õigust.

Kontakt

Kui Teil on küsimusi käesoleva privaatsuspoliitika kohta, küsimusi selle kohta kuidas rfidbaltic.ee Teie isikuandmeid töötleb või kui Te soovite esitada isikuandmete töötlemisega seotud taotlusi, võtke palun  ühendust e-posti, telefoni või posti teel järgmistel kontaktidel:

rfidbaltic.ee

Info@rfidbaltic.ee

Küpsiste kasutamine

Küpsiste kasutamise põhimõtete eesmärk on anda teavet selle kohta, kuidas rfidbaltic.ee aitab Teil küpsiste tehnoloogia ja veebiserverite logide varal teha meie veebisaidi kasutamisel teadlikke otsuseid.

Mis on küpsised?

Küpsised on väikesed tekstifailid, mis talletatakse külastatava veebilehe vahendusel Teie arvuti või muu seadme veebilehitsejasse. Küpsiseid kasutatakse eesmärgiga tagada veebilehtede toimimine, parandada kasutajakogemust ja koguda veebilehtede omanike jaoks teatud laadi teavet. Meie küpsised võivad sisaldada teavet Teie internetieelistuste kohta, aitavad meil kohandada veebisaite Teie huvide järgi, et neid oleks mugavam kasutada ning sisaldavad sageli anonüümset ja kordumatut identifikaatorit.

Nõusolek küpsiste kasutamiseks

Kui jätkate meie veebilehe kasutamist, tähendab see, et annate oma nõusoleku küpsiste kasutamiseks nendes põhimõtetes kirjeldatud kujul. Kui Te pole küpsiste kasutamisega nõus, siis lugege järgnevat osa pealkirjaga „Küpsiste kasutamise keelamine”.

Küpsiste kasutamise keelamine

Teil on võimalus seadistada oma seadmed selliselt, et lubate kõigi küpsiste kasutamist, Teile teatatakse küpsiste väljastamisest või Teile ei saadeta üldse küpsiseid. Kui Te ei soovi üldjuhul küpsiseid saada või soovite keelata teatud küpsiste kasutamise, peaksite muutma oma veebilehitseja seadeid. Kuna iga veebilehitseja on erinev, tutvuge oma eelistatud veebilehitseja menüüga „Abi”, et saada teavet küpsiste eelistuste muutmise kohta. Veebilehelt http://www.allaboutcookies.org/ leiate põhjalikku teavet selle kohta, kuidas hallata ja keelata küpsiseid eri veebilehitsejates. Kui otsustate küpsiste kasutamise keelata, võib juhtuda, et kõik veebilehe osad ei toimi korralikult

Mis eesmärgil kasutatakse eri liiki küpsiseid?

Hädavajalikud küpsised

Mõned küpsised on vältimatult vajalikud meie veebilehtede või mõningate nende funktsioonide kasutamiseks (näiteks lisada ning hoida tooteid ostukorvis). Kui blokeerite sellised funktsionaalsed küpsised, ei saa Te meie veebilehti kasutada. Nende hulka kuuluvad küpsised, mille abil tehakse kindlaks, kas kasutaja on nõustunud küpsistega, mida meie veebilehel kasutatakse.

Need küpsised ei kogu Teie kohta mingisugust teavet, mida saaks kasutada turunduse otstarbel või selleks, et meelde jätta, kus Te Internetis käinud olete.

Analüütilised küpsised

Me võime kasutada analüütilisi küpsiseid koos veebiserveri logifailidega, et parandada oma veebisaitide tõhusust, kogudes selleks koondteavet selle kohta, kui palju külastajaid meil on, kust nad meie saidile liiguvad ja kuidas nad meie veebisaiti kasutavad (nt mis lehed on kõige populaarsemad).

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics on veebikasutuse analüüsitööriist, mis kogub teavet veebilehe kasutuse kohta. Näiteks kogutakse teavet kasutaja riist- ja tarkvara ning lehekülgede sirvimise ja neil viibitud aja kohta.

Klõpsake siin, et tutvuda Google’i andmekaitsepõhimõtetega.

Sotsiaalmeedia ja reklaam

Me võime siduda oma veebilehtedega kolmandate poolte veebilehti ja teatud sotsiaalvõrgustike funktsioone. Need funktsioonid sisaldavad vahel skripte või muid elemente, mis suudavad sotsiaalvõrgustike küpsiseid lugeda ja neid vahel ka Teie seadmesse talletada. Nende küpsiste eesmärk võib olla reklaamide isikupärastamine või kohandamine Teie huvide järgi.

Te saate reguleerida, kas neid küpsiseid kasutatakse või mitte, kuid nende tõkestamine võib takistada mõne meie teenuse pakkumist Teile. Kõiki neid küpsiseid haldavad teised pakkujad ja teise võimalusena võite nende küpsiste tõkestamiseks kasutada teise pakkuja oma tööriistu.

ADFORM

Adform on reklaamiplatvorm, mis kogub teavet reklaamide mõju ning sellega seotud kasutajakäitumise kohta. Samuti tuvastab Adform huvi teatud toodete vastu ning kuvab konkreetsetele sihtrühmadele suunatud reklaame. Adform ei registreeri isikuandmeid ning kogu kogutud teave on anonüümne. 

AdFormi küpsiste eesmärk on näidata kliendile temale sobivaid reklaame (näiteks kui huviline käib palju spordiga seotud lehtedel, siis näidatakse talle spordireklaame jne).

 Klõpsake siin, et tutvuda AdForm andmekaitsepõhimõtete ja küpsiste poliitikaga

FACEBOOK

Meie veebilehele võidakse lisada järgmisi Facebooki funktsioone, mis võivad lugeda või talletada Facebooki küpsiseid:

  • nupp „Like” (kasutaja saab Facebookis ära märkida elemendid, mis talle meeldivad);
  • Facebookis jagamine (kasutaja saab elementi Facebookis teistega jagada);
  • Facebooki suhtlusgraafik (meie veebisaitidele saab laadida Facebooki elemente, nt kasutajate profiilipilte, avalikke Facebooki postitusi).

Klõpsake siin, et tutvuda Facebooki andmekaitsepõhimõtetega.

Klõpsake siin, et tutvuda teabega Facebooki küpsiste kohta.

YOUTUBE JA GOOGLE

Meie veebilehele võidakse lisada järgmisi YouTube’i või Google’i funktsioone, mis võivad lugeda või talletada YouTube’i või Google’i küpsiseid:

  • YouTube’i videoesitaja (võimaldab meie veebisaitidel vaadata YouTube’i videoid);
  • YouTube’i kontole sisselogimine (kasutaja saab logida sisse oma YouTube’i kontole ja selle vahendusel tegutseda);
  • Google+1 nupp (kasutaja saab elemendi oma Google+ kontol ära märkida); 
  • Google’i kontole sisselogimine (kasutaja saab logida sisse oma Google’i kontole ja selle vahendusel meie veebisaidil tegutseda).
  • Google Tag Manager on tööriist, mis võimaldab skriptide tõhusat käsitsemist, et veebileht laeks kasutaja veebilehitsejas kiiresti.

Klõpsake siin, et tutvuda Google’i andmekaitsepõhimõtetega (kehtivad ka YouTube’ile).

Enamik meie küpsiseid aeguvad 540 päeva jooksul juhul kui vahepeal neid ei uuendata.  Analüütilisi küpsiseid võidakse säilitada kuni 1 aasta.

 

 

See veebileht kasutab küpsiseid ja küsib teie sirvimiskogemuse täiustamiseks teie isikuandmeid.