RFIDbaltic

Muudame korduvkasutatavate põhivarade jälgitavust ja ringlust läbipaistvamaks!

RTI (returnable transport item ) ehk tagastatavad transpordiühikud ja nendega edukalt toimetamine.

Kastid, alused, konteinerid, anumad, tööriistad ja seadmed. Kõik liikuv põhivara omab väärtust ja nende kaotamine või nn unustamine on küllaltki suur peavalu igale ettevõttele.

Tagastatavate transpordiühikute liikumine vajab korraliku haldamist jälgimist ja kontrolli. 

Paljudel ettevõtetel liigub kaubaga kaasas hulk selle vedamiseks ettenähtud spetsiaalseid vahendeid. Spetsiaalsed konteinerid, raamid, alused jne. ,mille üle peetakse tihti manuaalselt arvestust. Ettevõtetel on olukordi, kus täit ülevaadet transpordiühikutest ei olegi võimalik saada.  

Transpordilahendused ei ole alati teostatud ka oma kindla veopartneri poolt ja juhtub, et ese jääb mõnes olukorras kadunuks. Hilisem otsimine ja tuvastamine nõuab osapooltelt lisapingutust ja ajakulu. 

Paljudele ettevõtetele on heal tasemel taaraga tegelemine küllaltki ressursirohke tegevus eriti, kui konrtoll toimub kõik manuaalselt. Korduv lugemine inventuuri näol ja tulemustest raporteerimine võtab korralikult aega. Kadunud ühikud on vaja asendada uutega ja aastas teeb see korraliku lisakulu.

RFID – süsteemi abil on võimalik luua parem nähtavus kogu ahelas. RFID – süsteem registreerib liikumised automaatselt ja nn live seis on kohe olemas.

Plast- ja metallmahuteid, rullkonteinereid ja hoitakse tihti ka välitingimustes, neid käsitletakse suhteliselt jõuliselt ja osad nõuavad veel pesemist jne. õigelt valitud RFID-silt talub kõiki tegevusi.

RFID puhul on iga ühiku jaoks eraldatud kordumatu ID-ga RFID märgis.

Kogu RTI-ringlus ja eluiga muutub täpselt jälgitavaks ja haldamine uuele tasemele.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Eelmine lugu

Mis on RFID? Head ja vead võrreldes vöötkoodiga!

Asud hetkel siin

Muudame korduvkasutatavate põhivarade jälgitavust ja ringlust läbipaistvamaks!

See veebileht kasutab küpsiseid ja küsib teie sirvimiskogemuse täiustamiseks teie isikuandmeid.